Een woning kopen en tijdelijk geen hypotheekrentelasten

Ideaal voor koper én verkoper!

Met Hypotheekrentekorting heb je als koper van een woning voor een bepaalde tijd geen netto-rentekosten over de hypotheek van de nieuw gekochte woning. En als verkoper heb je een ideaal verkoopmiddel voor jouw huis.

Hypotheekrentekorting aanvragen

Vragen? Bel 040 – 30 41 070 of start de chat!

Hypotheekrentekorting aanvragen

Hoe werkt het?

  1. Je vult je gegevens in
  2. We nemen contact op met je
  3. Profiteer van tijdelijk geen hypotheekrentelasten!

Vragen?

Bel: 040 – 30 41 070
Of start de chat!

Voor wie is Hypotheekrentekorting?
Hypotheekrentekorting is er voor zowel de koper als verkoper van een woning.


Hoe werkt Hypotheekrentekorting ?
Door gebruik te maken van Hypotheekrentekorting komen verkoper en koper overeen dat de netto hypotheekrentelasten van de koper vergoed worden. De landelijk onafhankelijke adviesketen Financieel Zeker verzorgt de uitvoering van de Hypotheekrentekorting. 

De hypotheekadviseur van Financieel Zeker berekent en certificeert het maandbedrag van de door de koper netto te betalen hypotheekrente in de overeengekomen periode.

Het totaalbedrag wordt door Financieel Zeker aan de verkoper in rekening gebracht bij de notariële overdracht van de woning. Nadat de overdracht heeft plaatsgevonden vergoed Financieel Zeker het totaalbedrag van de netto hypotheekrente over de afgesproken periode onder aftrek van eenmalige administratie- en handelingskosten (€ 250,- incl btw).

De periode van Hypotheekrentekorting wordt tussen verkoper en koper overeengekomen en vastgelegd in de koopovereenkomst. De looptijd is maximaal 24 maanden.

Dus waar wacht je nog op?

Hypotheekrentekorting aanvragen

Vragen? Bel 040 – 30 41 070 of start de chat!